Ferrari
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ferrari

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Ferrari vine in Romania

Go down 
2 posters
AuthorMessage
abyPREDATOR
Admin
Admin
abyPREDATOR

Ferrari vine in Romania Empty
PostSubject: Ferrari vine in Romania   Ferrari vine in Romania Icon_minitimeSat Apr 26, 2008 5:37 am

Ferrari va avea din 2008 un importator oficial in Romania
Producatorul italian de automobile de lux Ferrari va avea, de la inceputul lui 2008, un importator oficial in Romania, care va reprezenta interesele brandului italian pe piata autohtona, a declarat, miercuri, administratorul delegat al companiei Forza Rossa, Stefano Albarosa.

Acesta a anuntat ca Forza Rossa, ca unic importator Ferrari in Romania, va avea un show-room in Otopeni si isi propune sa vanda intre 10 si 12 modele pe an.

"Brandul Ferrari este unul foarte puternic la nivel mondial si este necesar ca acesta sa fie prezent oficial si pe piata romaneasca, tinand cont de numarul de autoturisme ale marcii deja existente in Romania si de faptul ca exista din ce in ce mai multi doritori de a achizitiona modelele Ferrari .
Back to top Go down
https://ferrari.forumotion.com
DisKanT

PostSubject: Re: Ferrari vine in Romania   Ferrari vine in Romania Icon_minitimeSat Apr 26, 2008 5:39 am

de la mn o stii=))
Back to top Go down
abyPREDATOR
Admin
Admin
abyPREDATOR

PostSubject: Re: Ferrari vine in Romania   Ferrari vine in Romania Icon_minitimeSat Apr 26, 2008 5:41 am

DisKanT wrote:
de la mn o stii=))

dap Razz si am vazut ca ai uitat sa o pui , asa ca am pus-o yo Very Happy
Back to top Go down
https://ferrari.forumotion.com
Sponsored content

PostSubject: Re: Ferrari vine in Romania   Ferrari vine in Romania Icon_minitime

Back to top Go down

Ferrari vine in Romania
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ferrari P4/5
» Ferrari Dino
» Ferrari FXX Evolution
» Ferrari Edo 630 Scuderia
» Ferrari 599 Gtb Fiorano Tunning bY EDO